All necessary infrastructures - schools, kindergartens, banks and beauty salons, medical centers, gyms, cafes and restaurants are located within walking distance of Aquarelle Residential Quarter. In a couple of blocks from Aquarelle, there is the State Academic Russian Theatre for Children and Youth n.a. Natalia Sats. Thanks to the excellent transport access and subway stations “Sayran” and “Moskwa” on Abaya Avenue, the building area is very convenient for its residents.

Aquarelle is a modern residential complex of twelve 25-storey buildings. Bright decorative finishing is made with modern, high-quality materials. The earthquake resistance of the buildings was increased, and now they can withstand the magnitude up to 9 points.

Aquarelle Residential Quarter is located in Satpayeva Street, between Turkebaeva Street and Tlendiyeva Street, next to SEC ADK.
Fill out an application for more information

The completion date is January 2021.

The closed courtyards of Aquarelle Residential Quarter are quiet and cozy thanks to the arrangement of buildings. The sidewalks and playgrounds are paved with decorative tiles; the recreation areas are ennobled with landscape elements and exquisite flower beds, which bring the European mood to the complex. The complex offers to the young tenant the modern playgrounds and functional sports grounds installed on the special coating in closed courtyards. Every detail of Aquarelle Residential Quarter is designed with care for you!

*    Permission No. 86 for attracting the money of equity holders of June 11, 2019 (block 15).   Permission No. 96  for attracting the money of equity holders of September 20, 2019 (block 2).  Permission No. 115  for attracting the money of equity holders of Desember 20, 2019 (block 16). Developer:  BAZIS-A Corp. LLP. Authorized company: LLP "MIRAS Building". 

 * * Provided photos and 3-D illustrations, project description and applied materials, planning concepts of the apartments, infrastructure and improvement of the complex serve as an example of living space layout and can be changed in the process of construction and operation.